Despre noi

Wurst - este locul unde întotdeauna poți mânca gustos, rapid, și cel mai important, la un preț accesibil. O atmosferă plăcută, un personal prietenos, prețurile avantajoase și o mulțime de promoții.

Totuși, de ce Wurst?

“Wurst” în traducere din limba germană înseamnă cârnaţi. Crenvurștii au fost punctul nostru de plecare la crearea meniului. Dar nu este vorba de crenvurști simpli, ci de cârnăciori de producţie proprie, preparaţi într-o hală dotată cu echipament profesional şi elaborate după o reţetă individuală. În curând veți putea gusta cârnați artizanali, pe care, cu siguranță, nu-i veți găsi pe rafturile magazinelor.

Pornind de la ideea că experimentele nu sunt niciodată prea multe, combinând diferite bucătării și ceea ce s-ar părea că nu se combină, am decis să ambalăm cârnații în delicatele chifle Bao. Lumea zice că a ieşit destul de bine!

Dar ce poate fi mai bun decât berea cu cârnăcior în chiflă? Doar berea artizanală cu aceiaşi cârnăciori! Berea pregătită la comandă, pe care o degustăm personal înainte de a o vă servi.

Pentru noi este important ca fiecare să-și găsească ceva pe gustul lui. Am adăugat Bao Burger pentru cei cărora le place clasica, Wraps – pentru amatorii de experimente și Bubble Boom – pentru iubitorii de dulciuri.

Rețeaua Wurst se dezvoltă pas cu pas, noi nu stăm pe loc, de fiecare data inventând ceva interesant și modern. Urmăriți promoțiile şi noutățile noaste și veniți la noi în ospeție.

Vă aşteptăm cu drag la Wurst!